"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercityFJERN.dk> skrev i en meddelelse
news:acaie5$1khl$1@news.cybercity.dk...
> Min fryser stod af her i nat, så nu står jeg med en svinemørbrad jeg
bliver
> nød til at spise idag. Men da jeg havde regnet med at grille under alle
> omstændigheder, er da så nogen der har et forslag til "grillet mørbrad"?
>
> Mvh Thomas
>
Hej Thomas,
Rigtig dårlig start på dagen :-/
Måske den kommer tilat slutte lidt bedre.
Svinemørbrad på grill er
rigtig godt. Steg den hel, så bliver den nemlig ikke tør.
Vi plejer at komme den ukrydret på grillen og har så en olie vi pensler med
under stegning. Olien er bare olivenolie (eller hvad man nu har), med de
krydderier vi bedst kan li'. (Chili, paprika, peber, salt, hvidløg og gerne
frisk oregano.) Men man kan naturligvis bare bruge hvad man har lyst til.
Hvis du synes den *skal* skæres i stykker, så kom den på spyd sammen med
tomater, champignon, peberfrugt eller andet der falder dig ind. Pensel
stadigvæk med olie. Eneste minus, er når man kommer olien på........det oser
af p....... til.
Så sørg for at naboerne *har* fået besked om at du
grille, så de ikke tilkalder brandvæsnet.
God appetit!
Mvh.
Renate