"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev...
> > Jan Bøgh skrev:
> > Er en kernetemperatur på 62grader ikke i overkanten til en
> > roastbeef?
>
> Måske - jeg har temperaturen fra en af de artikler om langtids-
> stegning fra Jyllands-Posten som Bosse postede i oktober 2001:
> <
http://makeashorterlink.com/?L2E822EE>
>
> Og Emil er inde på noget lignende i september 2001:
> <
http://makeashorterlink.com/?V6F823EE>
Se evt. også artiklen "Den rette stegning".. postet den 18. ds. under
afsnittet "Lavtemperatur-stegning".
NB: Stege termometer temperaturen for roastbeef ligger fra omkring
61°-70°, alt efter hvor meget man vil have den stegt.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
En ny database med navnet Madprocenter giver nu bedre
muligheder for at styre kalorieforbruget.
Har du æble eller pære form? Det kan være af betydning.
Osaka Universitet har foretaget undersøgelser der tyder på,
at overvægt ikke nødvendigvis øger risikoen for følgesygdomm...
www.madprocenter.dk