|
| æblegrød til hvad? Fra : E.G.C. |
Dato : 16-05-02 23:34 |
|
Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret. Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation. Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
komme i dej? og har nogen et par ideer?
Mvh.
E.C.
| |
WebWoman (17-05-2002)
| Kommentar Fra : WebWoman |
Dato : 17-05-02 11:41 |
|
"E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3ce43313$0$51180$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> komme i dej? og har nogen et par ideer?
smager mums, når det er bagt ind i butterdej
Lav evt. små pakker og pynt med perlesukker og/eller hakkede nødder
Et drys kanel er også godt
Mvh. Lisbeth
| |
R.N. (19-05-2002)
| Kommentar Fra : R.N. |
Dato : 19-05-02 19:39 |
|
"WebWoman" <webwoman@ FJERN chicks.dk> skrev i en meddelelse
> "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> > komme i dej? og har nogen et par ideer?
>
> smager mums, når det er bagt ind i butterdej
> Lav evt. små pakker og pynt med perlesukker og/eller hakkede nødder
> Et drys kanel er også godt
Den gode gammeldags æblekage smager jo altid godt og er så dejlig nem at gå
til. Husk at købe ribsgele til at lægge i store klatter ovenpå flødeskummen.
Hilsen elena@io.dk
| |
Rune Zedeler (30-05-2002)
| Kommentar Fra : Rune Zedeler |
Dato : 30-05-02 15:11 |
|
E.G.C. wrote:
> Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret. Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
> smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation. Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> komme i dej? og har nogen et par ideer?
Hvis den kan overleve et halvt år endnu, så er der jo intet som en gang
æblegrød til den stegte blodpølse...
-Rune
| |
R.N. (01-06-2002)
| Kommentar Fra : R.N. |
Dato : 01-06-02 09:17 |
|
"Rune Zedeler" skrev i en meddelelse
> E.G.C. wrote:
>
>
> > Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret.
Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
> > smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation.
Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> > komme i dej? og har nogen et par ideer?
>
> Hvis den kan overleve et halvt år endnu, så er der jo intet som en gang
> æblegrød til den stegte blodpølse...
Skægt at du lige finder på at hive den op i lyset.
Med venlig hilsen Ruth
| |
|
|