"Jesper Winding" <jesperw@tdcadsl.dk> writes:
> Min mor - den kære sjæl
(Hvorfor tror mødre altid man er ved at dø af
> sult med det samme de ikke står ved gryderne!) har lige været her med 2 stk
> kyllingelår+overlår, og for at lave noget andet end bare smide dem i ovnen
> med noget krydderi eller i noget kogende vand, ville jeg lige høre om der
> ikke er en der har noget lækkert jeg kan få ud af dem! helst uden at skulle
> rende rundt til alle kinesiske markedspladser i europa - jeg har de mest
> almindelige kryderier og ting til hjælp (og så ligger føtex rundt om hjørnet
>
Det ville da ikke være dårligt. Jeg ville lave en god gang
farmorkylling. Det var det min farmor altid lavede.
Hvis de er ferske, så kom godt med persille ind under skindet på
dem. Brun lårene i en gryde, helst en støbejernsgryde, ellers smager
det ikke helt rigtigt. Når de er godt brunede kommer du vand ved, så
det passer emd en god skysovs. Hvis du ikke her kommet persille under
skindet, kommer du det i gryden nu. Så lader du det stå et og simre i
så lang tid det nu tager før de er møre. Imens koger du nogle nye
kartofler og laver en agurkesalat af en agurk, 1/2 dl eddike, 1/2 dl
vand, ca. 2 spsk sukker, salt og peber efter smag. Når lårene er møre
tager du dem op, og jævner skyen lidt med mel, og så ringer du efter
mig og siger at maden er klar.
Det er i hvert fald min foretrukne kyllingeret. Du kan også lave
kylling marengo med ris, skriv hvis du vil have en opskrift.
Hilsen Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk