"Annika Galsklint" <galsklint@yahoo.dk> skrev följande i meddelandet...
> jeg er lige kommet i tanke om en kage, min familie prøvede at lave da
> jeg var mindre. Jeg mener den hed Olsen. Jeg kan huske at man for at
> kunne lave kagen, skal have et stykke dej fra en anden kage. Jeg kan
> også huske, at kagen tager flere dage at lave. Hver dag skal man røre
> lidt i den og komme en ingrediens mere i.
Han hedder Hermann!, HERMAN!!...
To learn more..
Læs evt. også de oplysende artikler om 'Herman' i tråden omkring 8-10.
nov. 2001. *(man behøver ikke at læse mit indlæg, for den er helt hen i
vejret).
Emne: "Special kage..."
Tryk her og en ny verden åbner sig:
http://makeashorterlink.com/?X33E23EC
NB: Se specielt indlægget og opskriften den 10. nov. Det virker som om
Bager-Kim har hentet opskriften fra Jette Mogensen eller er det
omvendt, -jeg er forvirret!
Rigtig god weekend, og husk 'Magasin' har åben søndag 10-16!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Tøv ikke..
med at skrive til vores lille nyhedsgruppe dk.kultur.mad+drikke.
Vi har masser af super-intelligente tiptop specialuddannede hhv. aktive
/ tidligere kokke, bagere, konditorer, kogekoner, økonomaer,
skolelærere, videnskabs- og koagulerings-eksperter samt dygtige
velfungerende kundskabsrige energiske studerende m.fl. - til at svare
lynhurtigt og korrekt på dit og dat, også de specifikke, fx .. guf,
kærnemælkskoldskål, skum, Coca Cola-sovs, hestekød, salt, koge æg,
peberbøsser, Kylling i Cola, koge vand, spejle æg, pizza, pasta, chili
chokolade-sovs, fedtfattigt mad, McDonalds opskrifter, pommes
frites-sovs, majonæse og det sidste nye!.. en mormon morder, samt meget,
meget andet...