|
| Skært kalvekød Fra : Charlotte & Jesper |
Dato : 22-04-02 06:25 |
|
Hej
Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der meningen at
den skal laves til mad i aften.
Hvad skal jeg lave?????
Med håbet om en god dag.
Jesper
| |
Mrs Krabappel (22-04-2002)
| Kommentar Fra : Mrs Krabappel |
Dato : 22-04-02 12:26 |
|
"Charlotte & Jesper" <lotjes@post6.tele.dk> wrote in message
news:3cc39f38$0$11897$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der meningen
at
> den skal laves til mad i aften.
> Hvad skal jeg lave?????
Hvad er skært kalvekød - skiver som fx "schnitzel"?
a) Læg den på en skive parmaskinke , drys med salt+peber, læg 3-4 friske
asparges i midten (skåret at de passer i længden med bredden af "rullen"!),
rul det hele sammen med tandstik / kødnål.
b) Vend i lidt mel, svits i en pande med lidt olie og smør (ca 2spsk af
hver).
Når de er lidt gyldne (bare lidt), smid over en 1/2 til halv glad hvidvin og
lad den dampe, kog færdig (5-10 min) med låg på, hvis den er for tør brug
lidt bouillon/vand. Der kommer en slags sauce gratis i bunden af panden.
Hvis man absolut skal bruge urter, smid i panden 1 kvist FRISK rosmarin.
c) istedet for b) kan du pakke hver rulle i alufolie dækket med tomatsauce
lavet af 1 lille skalotteløg, olivenolie, tomat og basilikum (og IKKE
andet!!!) og måske små grønne ærter for "that springtime touch", luk hver
alufolie pakke og bag i ovnen ca 1/2 time på 180 grader (måske mindre, jeg
ville teste efter 20 min).
Hvis det er tykke bøffer du har, pass...
Sandras hjemmeservice
| |
Charlotte & Jesper (22-04-2002)
| Kommentar Fra : Charlotte & Jesper |
Dato : 22-04-02 13:01 |
|
Det er i små tern.
VH
Jesper
"Mrs Krabappel" <sandra@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:YqSw8.47$V_6.6026@news.get2net.dk...
> "Charlotte & Jesper" <lotjes@post6.tele.dk> wrote in message
> news:3cc39f38$0$11897$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der
meningen
> at
> > den skal laves til mad i aften.
> > Hvad skal jeg lave?????
>
> Hvad er skært kalvekød - skiver som fx "schnitzel"?
>
> a) Læg den på en skive parmaskinke , drys med salt+peber, læg 3-4 friske
> asparges i midten (skåret at de passer i længden med bredden af
"rullen"!),
> rul det hele sammen med tandstik / kødnål.
>
> b) Vend i lidt mel, svits i en pande med lidt olie og smør (ca 2spsk af
> hver).
> Når de er lidt gyldne (bare lidt), smid over en 1/2 til halv glad hvidvin
og
> lad den dampe, kog færdig (5-10 min) med låg på, hvis den er for tør brug
> lidt bouillon/vand. Der kommer en slags sauce gratis i bunden af panden.
> Hvis man absolut skal bruge urter, smid i panden 1 kvist FRISK rosmarin.
>
> c) istedet for b) kan du pakke hver rulle i alufolie dækket med tomatsauce
> lavet af 1 lille skalotteløg, olivenolie, tomat og basilikum (og IKKE
> andet!!!) og måske små grønne ærter for "that springtime touch", luk hver
> alufolie pakke og bag i ovnen ca 1/2 time på 180 grader (måske mindre, jeg
> ville teste efter 20 min).
>
> Hvis det er tykke bøffer du har, pass...
>
> Sandras hjemmeservice
>
>
| |
vagn torup (22-04-2002)
| Kommentar Fra : vagn torup |
Dato : 22-04-02 14:00 |
|
Hej
Lav en gryderet med masser af champingon. Det er altid godt.
Server ris til. Jeg synes personligt ikke kartoffelmos er godt i den varme
vi har idag
MVH Rikke
Charlotte & Jesper <lotjes@post6.tele.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3cc3fbf5$0$220$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Det er i små tern.
> VH
> Jesper
> "Mrs Krabappel" <sandra@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:YqSw8.47$V_6.6026@news.get2net.dk...
> > "Charlotte & Jesper" <lotjes@post6.tele.dk> wrote in message
> > news:3cc39f38$0$11897$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > > Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der
> meningen
> > at
> > > den skal laves til mad i aften.
> > > Hvad skal jeg lave?????
> >
> > Hvad er skært kalvekød - skiver som fx "schnitzel"?
> >
> > a) Læg den på en skive parmaskinke , drys med salt+peber, læg 3-4 friske
> > asparges i midten (skåret at de passer i længden med bredden af
> "rullen"!),
> > rul det hele sammen med tandstik / kødnål.
> >
> > b) Vend i lidt mel, svits i en pande med lidt olie og smør (ca 2spsk af
> > hver).
> > Når de er lidt gyldne (bare lidt), smid over en 1/2 til halv glad
hvidvin
> og
> > lad den dampe, kog færdig (5-10 min) med låg på, hvis den er for tør
brug
> > lidt bouillon/vand. Der kommer en slags sauce gratis i bunden af panden.
> > Hvis man absolut skal bruge urter, smid i panden 1 kvist FRISK rosmarin.
> >
> > c) istedet for b) kan du pakke hver rulle i alufolie dækket med
tomatsauce
> > lavet af 1 lille skalotteløg, olivenolie, tomat og basilikum (og IKKE
> > andet!!!) og måske små grønne ærter for "that springtime touch", luk
hver
> > alufolie pakke og bag i ovnen ca 1/2 time på 180 grader (måske mindre,
jeg
> > ville teste efter 20 min).
> >
> > Hvis det er tykke bøffer du har, pass...
> >
> > Sandras hjemmeservice
> >
> >
>
>
| |
sune vuorela (22-04-2002)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 22-04-02 16:27 |
|
On Mon, 22 Apr 2002 07:25:12 +0200, "Charlotte & Jesper"
<lotjes@post6.tele.dk> wrote:
>Hej
>Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der meningen at
>den skal laves til mad i aften.
>Hvad skal jeg lave?????
Enebærgryde (gryderet):
Svits et løg eller to - efter behag sammen med masser rosmarin
Brun kødet.
Tilsæt nogle dåser flået tomat
Tilsæt nogle enebær
Champignoner
evt. peberfrugt
evt. gulerødder
creme fraiche
Kog i en halv til en hel time
Server med ris til
--
Sune
| |
Trine Kornum Christi~ (22-04-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 22-04-02 19:44 |
|
"Charlotte & Jesper" <lotjes@post6.tele.dk> writes:
> Hej
> Jeg har lige taget en pakke skært kalvekød op af fryseren og der meningen at
> den skal laves til mad i aften.
> Hvad skal jeg lave?????
I har jo nok spist, men hvis der var andre der skulle have lyst, så
syntes jeg at vejret lige i tiden indbyder til en kalvefrikasse med
nye kartofler og grøntsager og masser af persille.
/Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
| |
|
|