/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chokolademousse ... kan det fryses?
Fra : WebWoman


Dato : 13-04-02 20:23

Jeg fik lavet for meget chokolademousse i går.
Har puttet resten (i små portionsglas) i fryseren.
Kan jeg regne med, at det er noget værd, når jeg tager det ud igen?

Mvh. Lisbeth



 
 
Peter W. Bosse (14-04-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 14-04-02 07:08

"WebWoman" <webwoman@ FJERN chicks.dk> skrev i meddelandet...
> Jeg fik lavet for meget chokolademousse i går.
> Har puttet resten (i små portionsglas) i fryseren.
> Kan jeg regne med, at det er noget værd, når jeg tager det ud igen?

Ja!

Husk at dæk til med frysefolie, - eller saml dem evt. i en plastpose,
når chokolademoussen er stiv.

Tilberedning efter frysning:
Tø chokolademoussen op i køleskab ca. 3 timer, - eller ved
køkkentemperatur ca. 1 time.
Evt. pynt med små flødeskumstoppe eller smuttede hele mandler,
så er der sku ingen der kan se, at de har været en tur i fryseren.


--
Mvh.
Peter W. Bosse

Tøv ikke..
med at skrive til vores lille nyhedsgruppe dk.kultur.mad+drikke.
Vi har masser af super-intelligente tiptop specialuddannede hhv. aktive
/ tidligere kokke, bagere, konditorer, kogekoner, økonomaer,
skolelærere, videnskabs- og koagulerings-eksperter samt dygtige
velfungerende kundskabsrige energiske studerende m.fl. - til at svare
lynhurtigt og korrekt på dit og dat, også de specifikke, fx .. guf,
kærnemælkskoldskål, skum, Coca Cola-sovs, hestekød, salt, koge æg,
peberbøsser, Coca Cola smag, koge vand, spejle æg, pizza, pasta,
chili chokolade-sovs, fedtfattigt mad, McDonalds opskrifter, pommes
frites-sovs, majonæse og meget, meget andet...



Claus Lerbech Jensen (19-04-2002)
Kommentar
Fra : Claus Lerbech Jensen


Dato : 19-04-02 08:00

Tja.... en chokolade mousse er lidt det samme som chokolade is..... så du
kan jo evt vælge at servere den som is næste gang...



WebWoman (19-04-2002)
Kommentar
Fra : WebWoman


Dato : 19-04-02 10:53

"Claus Lerbech Jensen" <claus@lerbech.dk> skrev i en meddelelse
news:3cbfc04e$0$26612$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Tja.... en chokolade mousse er lidt det samme som
> chokolade is..... så du kan jo evt vælge at servere den som
> is næste gang...

Har opdaget, at de går ganske godt at fryse chokolademousse.. og du har ret.
Den behøver ikke være totalt optøet for at smage godt!

En dag vi bare blev vilde efter en chokolade-mouse, fik den lige 10 sekunder
i mikroovnen - direkte fra fryseren - og så var den delicious *S*

Mvh.
Lisbeth



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408587
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste