Sebastian Adorján Dyhr <sadyhr@yahoo.com> wrote:
Hej Sebastian
Den kommer her:
Chokoladekage med hindbær:
185 g smør
185 g mørk chokolade, hakket
3 æg
1/2 tsk vanilleekstrakt
3 3/4 dl sukker
4 dl mel
2 tsk bagepulver
1 1/4 dl mandelmel
2 1/2 dl hindbær
Kom smør og chokolade i en gryde og stil den over svag varme. Rør rundt,
indtil smør og chokolade er smeltet. Lad det køle lidt af.
Kom æg, vanilleekstrakt og sukker i en skål, og pisk det godt til
blandingen er let og cremet. Vend forsigtigt mel, mandelmel, bagepulver
og halvdelen af hindbærrene i. Dernæst det afkølede smør og chokolade.
Hæld dejen op i en rund kageform (ca. 20 cm i diameter) beklædt med
bagepapir. Drys resten af hindbærrene oven på dejen, og stil kagen i en
forvarmet ovn ved 180 grader i 35 min, eller indtil den øverste del af
kagen føles fast.
Lad kagen køle af før du skærer du ud. Server stærk espresso til kagen,
pynt med ekstra hindbær og en klat letpiske flødeskum. Giver 8-10
skiver.
> Hej Jesper,
>
> Vil du poste/maile opskriften, det lyder da spændende.
>
> /Sebastian
>
> [snip]
--
Mvh Birgitte
http://www.behrendt.dk/
ftp://80.197.181.14/ - kører ikke altid.