|
| Le Port Brød: Opskrift søges på måske verd~ Fra : Lars Lyngby Nielsen |
Dato : 20-03-02 23:12 |
|
Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød, bageren
i Humlebæk bagte.
Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
Og DET er temmelig forfærdeligt.
Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
dobbelte af at almindeligt formbrød.
Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
fremgrave opskriften på dette brød?
Bedste hilsener
Lars.
| |
Lars Lyngby Nielsen (25-03-2002)
| Kommentar Fra : Lars Lyngby Nielsen |
Dato : 25-03-02 13:57 |
|
Er der ikke én eneste person, der har opskriften?????
/Lars.
"Lars Lyngby Nielsen" <lln@dde.dk> wrote in message
news:mM7m8.166$mO3.5357@news.get2net.dk...
> Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød,
bageren
> i Humlebæk bagte.
> Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
> Og DET er temmelig forfærdeligt.
>
> Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
> luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
> dobbelte af at almindeligt formbrød.
>
> Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
> fremgrave opskriften på dette brød?
>
> Bedste hilsener
> Lars.
>
>
| |
Kjeld Orgs Frstzz (25-03-2002)
| Kommentar Fra : Kjeld Orgs Frstzz |
Dato : 25-03-02 15:18 |
|
Lars Lyngby Nielsen wrote:
>
> Er der ikke én eneste person, der har opskriften?????
>
> /Lars.
>
> "Lars Lyngby Nielsen" <lln@dde.dk> wrote in message
> news:mM7m8.166$mO3.5357@news.get2net.dk...
> > Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød,
> bageren
> > i Humlebæk bagte.
> > Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
> > Og DET er temmelig forfærdeligt.
> >
> > Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
> > luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
> > dobbelte af at almindeligt formbrød.
> >
> > Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
> > fremgrave opskriften på dette brød?
> >
> > Bedste hilsener
> > Lars.
> >
> >
Har du prøvet at spørge hos Le Port i Espergærde, om de kender noget til
det? mailto:info@restaurant-leport.dk
Kjeld
| |
|
|