"Mette Frederksen" skrev:
> Jeg vil lige høre om et pizzaria må bruge rå oksefars i/på pizzaer?
eller om
> de skal bruge det først?
>
> Grunden til at jeg spørger er at jeg igår bestilte en indbagt
pizza..
> halvvejs igenne opdager jeg at noget at farsen stadig er rå...
> Midt i nat var jeg så oppe for at kaste op...
Om de må eller ej, ved jeg ikke. Men man kan vel kontakte
levnedsmiddelkontrollen i området og spørge:
http://www.ecoweb.dk/kontrol/dk-numre.htm
Jeg har lige hørt fra en politiven, der skulle afhøre nogle ansatte på
et pizzeria, hvordan de behandler oksekød på (et) pizzeria: Der lå nok
omlkring 50 kilo OVENPÅ en frysedisk. Hvor længe det havde ligget der,
og hvor længe det skulle ligge der, vides ikke, men lækkert lyder det
ikke!! Der skete ikke noget med kødet i den time, politibetjenten var
i lokalet. De er måske ikke de eneste der behandler oksekødet på den
måde...
Så jeg skal IKKE have oksekød på min pizza!
Og en anden NO-NO-ting på en udefrakommende pizza er: Gorgonzola,
siger de hos Statens Serum Institut (som for iøvrigt altid er flinke
til at svare på madforgiftiningsspørgsmål). Denne ost skal nemlig
behandles varsomt ellers udvikler den HURTIGT bakterier som giver
maveonde. Godt at man ikke holder af den ost!!!
Velbekomme....
--
/kat
---
www.symbiose.subnet.dk
Fysisk og psykisk sundhed
Forkæl dig selv eller din nærmeste