"kat" <katras@REMOVETHISofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3c8fc1d6$0$73665$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa.
> Har lige søgt via google.com på roastbeef, og jeg kan ikke lige finde
> det, som jeg søger.
> Jeg skal lave roastbeef (kold) til en buffet på lørdag, og det er et
> stykke tid siden at jeg sidst har tilberedt en sådan.
> Førhen kogte jeg den (20 min.???) og brunede den derefter i smør, men
> den opskrift er gået i glemmebogen
> Er der nogle der ligger inde med den nøjagtige kogetid/opskrift?
> Kan den evt. koges aftenen før og brunes på dagen?
> Ovnopskrifter har ingen interesse, da jeg oftest har set dette dejlige
> stykke kød forvandlet til en skosål ved denne tilberedningsfacon.
> --
>
> /kat
> ---
>
www.symbiose.subnet.dk
> Fysisk og psykisk sundhed
> Forkæl dig selv eller din nærmeste
>
>
> Hej Kat
jeg koger min roastbeef ca. 20 - 25 min. derefter bruner jeg den godt af
over det hele ca, 10 min .husk at vende den hele tiden, du kan sagtens lave
den dagen før og bare brune den dagen efter.
hilsen kim