"per" <Givskud@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3c776adf$0$6932$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej er der nogen som har nogle opskrifter, som med fordel kan anvendes på
en
> raclette-grill?
>
Jeg tager et kalkunbryst, skærer det i passende skiver/stykker, og kommer
det op i en skål, hvor jeg i forvejen har lavet en marinade af 1½-2 dl. olie
og godt med grill/barbecue krydderi, eller anden krydderi efter smag, bare
hæld i, det skal være lidt tykt at røre i. Når kødstykkerne er kommet i
vendes de med jævne mellemrum, mindst 3-4 timer, jeg laver dem gerne om
morgenen og vender dem hen over hele dagen. Som tilbehør nede i skålene
bruger vi skrællede kogte kartofler, cocktailpølser, bacon i tern eller
skiveskåret der er halveret, champignon enten friske eller fra dåse, revet
ost og piskefløde. Det er en succes HVER GANG.
God appetit og Velbekomme.
VH.
Jette-Kirsten Larsen
P.S. Har lige fået det selv i 2 dage !!!
|