/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Optøet vægt af frossent X
Fra : Thomas Frandzen


Dato : 18-02-02 21:01

Hejsa allesammen..

Jeg kan godt eksperimentere lidt med det selv, men det her er nemmere:

Er der et ca. omregningstal når man skal beregne den optøede vægt af f.eks.
frossent kød, i så fald hvad? Er dette tal et videnskabeligt faktum (a la
den med at vand udvider sig så og så meget når det fryser), eller bare noget
kan regne med som gennemsnitstal for forskellige frosne ting og sager?

Venligst,

Thomas
www.pengeportalen.org



 
 
Jørgen Hess (20-02-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 20-02-02 09:45

Hvis du har nedfrosset et kilo kød, må du stadig have et kilo kød. Muligvis
vil der blive tabt lidt kødsaft ved optøningen af kødet, men en langsom
optøning i køleskabet holder bedst på kødsaften. Hvis kødet ligger
uindpakket i fryseren, kan der vel godt starte en frysetørring, så kødet
bliver lettere.
Jeg tror du tænker på rummål: 1 liter vand ved 20 grader vejer præcis et
kilo, men en liter is vejer ca. 900 gram. (Det er derfor is flyder på vand).
Venlig hilsen
Jørgen

"Thomas Frandzen" <tfrandzen@usa.net> skrev i en meddelelse
news:3c715cd5$0$222$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa allesammen..
>
> Jeg kan godt eksperimentere lidt med det selv, men det her er nemmere:
>
> Er der et ca. omregningstal når man skal beregne den optøede vægt af
f.eks.
> frossent kød, i så fald hvad? Er dette tal et videnskabeligt faktum (a la
> den med at vand udvider sig så og så meget når det fryser), eller bare
noget
> kan regne med som gennemsnitstal for forskellige frosne ting og sager?
>
> Venligst,
>
> Thomas
> www.pengeportalen.org
>
>





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408874
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste