|
| Opvarmning af rundstykker m.v. Fra : minirikke |
Dato : 16-02-02 15:06 |
|
Hejsa alle sammen.
Jeg har lige haft kobberbryllup og fik en del rundstykker, thebirkis og
wienerbrød til overs.
I stedet for at smide det ud frøs jeg det ned, så vi kunne tage det op og
bruge det i week-enderne.
Vi har varmet rundstykkerne op ved 150 grader i en varmluftovn efter at de
har fået lov at tø lidt op først.
Krommen er god, men jeg syntes at skallen er for tør.
Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg kan få skallen sprød uden at
være tør.
M.v.h.
Jan
| |
Tina (16-02-2002)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 16-02-02 16:28 |
|
"minirikke" <hansen.jensen@get2net.dk> skrev i
news:3c6e6689$0$268$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Hejsa alle sammen.
>klip<
> Krommen er god, men jeg syntes at skallen er for tør.
> Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg kan få skallen sprød uden
at
> være tør.
Ind under den kolde hane lige inden de kommer i ovnen. De skal kun lige have
vand på sig, og de skal ikke stå og "trække" med vandet på.... Altså hurtigt
ind under vandet, og direkte i den forvarmede ovn. Så er der sprød skorpe,
der ikke er tør.
Tina
| |
Mogens (16-02-2002)
| Kommentar Fra : Mogens |
Dato : 16-02-02 17:59 |
|
On Sat, 16 Feb 2002 15:05:50 +0100, "minirikke"
<hansen.jensen@get2net.dk> wrote:
>Krommen er god, men jeg syntes at skallen er for tør.
>Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg kan få skallen sprød uden at
>være tør.
>
Vi køber altid mange friske rundstykker og fryser ned som vi så tager
op løbende. De bliver 99% så gode som friskbagte ved at komme en tur
på brødristeren: 15-20 sekunder på over- og underside, og på de 4
sider (altså ved at vende dem 90 grader). De må ikke tage farve, men
skal bare lige friskes op.
Lidt omstændeligt hvis man skal lave mange ad gangen, men med vores
3-4 stykker er det til at overse.
Mogens
| |
|
|