Trine Banke Brenneche wrote:
> Jeg har en vildsvine-ryg liggende i fryseren, men ved ikke helt, hvad man
> kan gøre med den.
> Er der nogen, der kender en god opskrift - jeg har ikke selv kunnet finde
> nogen?
Rôti de sanglies:
Ryggen snittes og lægges i marinade af fintskåret
1 porre
1 gulerod
2 løg (evt. skalotte)
1 citron
+ Salt, peber, knust enebær, 1 fed hvidløg og rødvin
og bouillon.
- i et par dage!
Smøres ind i en blanding af smør og sennep og sættes
i en varm ovn ved 250 grader. Når den er blevet brun,
skrues ned på 180-200 grader.
Skal dryppes meget under stegningen af marinaden.
2 timer eller mere, alt efter størrelse.
Sovs af smør, løg, gulerod, laurbærblade og peberkorn
plus skyen fra bradepanden. Simrer en times tid.
PS. Har ikke selv prøvet opskriften.
--
Mike
http://home2.inet.tele.dk/kautaq