Hej Kåre
Bare læige for at høre ?? Hvorfor har i valgt at lave noget med pasta ??
det er noget af det sværeste og koge pasta til så mange mennesker !!!! (jeg
talet lidt af erfaring, det kan være svært bare til 30). Det er lettere at
lave noget med ris Det er utrolig nemt man tager ca 1½ dl. ris pr. mand og
dobbelt vand (3 dl) bringer det i kog og når i nu aligevel skal på hytte tur
er der sikkert mange der har en sovepose med (eller en dyne) så når det
koger er det ind på en sovesal med det og så pakke det ind i lidt aviser
(mest for soveposerne skyld) og så bare pakke dem godt ind og lad det stå
der og passe sig selv. risene er fædige efter ca. 45 min. til en time og de
er stadig varme, de er ikke brændt på, de klistre ikke og der er ikke noget
vand der skal hældes fra. Det er MEGET nemere ind pasta Der hurtig klister
eller ikke bliver helt kogt. man skal virkelig have et seriøst godt kogeka
der kan vippes for at det kan lade sig gøre. Til risne kan man jo lave en
gang sammenkogt med svinetern, karry bønnespire ag andet godt (jeg kan godt
skaffe noget mere præcist hvis det er). og så lige .... når du skal lave mad
i de mængder skal du nok begynde et par timer før end hvis du skal lave det
hjemme i dit eget lille køkken. sådan en gryde ret kan man godt lave efter
morgenmaden eller frokost og så varme den det sker der ikke noget ved.
Men eller så er det rimelig fornuftigt med de mængder du har skrevet.
God tur og det ....
Mikkel
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:a3bidd$p96$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg skal lave en kødsauce til ca. 80 mennesker i alderen 20-30 år, der
skal
> på hyttetur. Det skal være let og hurtigt at tilberede så derfor noget så
> usexet som kødsauce....
> - dagen efter har vi hyret en kok der laver ordentlig mad så derfor skal
vi
> altså have denne klassiske storkøkken gryderet....
>
> Spørgsmålet er hvor meget jeg skal lave?
>
> Her er hvad jeg har regnet med:
>
> 20 kg pasta (250 g til hver)
>
> 8 kg hakket oksekød (100 g til hver)
> 2 kg løg
> 2 hvidløg
> 2 kg champignon
> 10 peberfrugter
> 35 dåser hakket/flået tomat
> 2 l tomatpuré
>
> Parmesan ost - 1 stor dåse eller 2-3 små
>
> 120 miniflute (2 til hver)
>
> 15 Iceberghoveder
> 40 tomater
> 10 agurger
> 2 kg sorte oliven
> 2 kg fetaost
> 6 flasker dressing af tre forskellig slags
>
>
> Kåre
>
>
>