/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Brug af varmluftsovn til mad?
Fra :
Finn Jensen
Dato :
26-01-02 15:06
Godda,
Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der for
vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft ?.
Ja fordelen skulle jo være mindre brug af varme og kortere stege tid men det
er også det eneste jeg kan få øje på er en fordel for jeg har nu ingen held
bed brug af varmluf end til andet end at bage brød og småkager med.
Når jeg slår varmluften fra og bruger ovnen på almindeligvis så får jeg
aldrig vindtørret ænder eller flæskesteg med bløde sværd.
--
Venligst
Finn Jensen
Peter Weis (
27-01-2002
)
Kommentar
Fra :
Peter Weis
Dato :
27-01-02 11:15
"Finn Jensen" <thanks@but.no> wrote in message
news:a2ud4l$1596$1@news.cybercity.dk...
> Godda,
>
> Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der
for
> vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft
?.
>
> Ja fordelen skulle jo være mindre brug af varme og kortere stege tid men
det
> er også det eneste jeg kan få øje på er en fordel for jeg har nu ingen
held
> bed brug af varmluf end til andet end at bage brød og småkager med.
>
> Når jeg slår varmluften fra og bruger ovnen på almindeligvis så får jeg
> aldrig vindtørret ænder eller flæskesteg med bløde sværd.
Netop til flæskesteg benytter jeg ofte kombinationen af grill og varmluft,
ved 160 - 200 grader afhængigt af stegens størrelse. Det plejer at give en
fin svær, og stegen bliver normalt ikke tør, måske på nær en skinkesteg.
mvh
Peter
Deleuran (
27-01-2002
)
Kommentar
Fra :
Deleuran
Dato :
27-01-02 11:18
"Finn Jensen" <thanks@but.no> skrev i en meddelelse
news:a2ud4l$1596$1@news.cybercity.dk...
> Godda,
>
> Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der
for
> vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft
?.
Jeg er helt enig med dig. Det er ganske få opgaver, som varmtluftovnen er
velegnet til. det bedste er den hurtige opvarmning af ovnen.
Lone
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408875
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.