/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Bindemiddel til pålægget på madpakken
Fra : Michael Sørensen


Dato : 22-01-02 18:51

Hej alle

Jeg savner et alternativ til smør som "klister" for at få pålægget til at
blive på rugbrødet.

mvh. Michael



 
 
Heidi (22-01-2002)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 22-01-02 19:38

"Michael Sørensen" <mso@oncable.dk> skrev i en meddelelse news:3c4da777$0$89117$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej alle
>
> Jeg savner et alternativ til smør som "klister" for at få pålægget til at
> blive på rugbrødet.

Forslag:

- Moset avocado i begrænsede mængder (bruges som den sunde
fedtkilde)
- Fromage frais/kvark (evt. afdryppet) eller hvad man nu kan lide af
mejeriprodukt, rørt med krydderier og urter efter smag
- Sennep i forskellige varianter (feks. under ost)
- Marmelade (under ost)
- Fedtfattig/fedtfri mayonnaise eller remoulade, hvis man kan lide dem

--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk



Jesper Winding (22-01-2002)
Kommentar
Fra : Jesper Winding


Dato : 22-01-02 20:07


"Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:a2kbiq$980$1@sunsite.dk...

-snip-

> - Fedtfattig/fedtfri mayonnaise eller remoulade, hvis man kan lide dem
>
> --
> Mvh. Heidi

Hvordan kan det være at de fedtfrie Mayo'er smager som en dårlig erstatning
for råden æg? fy for f...... hvor de smager!
jeg er begyndt at bruge fedtfri dressing - Thousand Island og lignende som
klister - det smager faktisk ok
--
-=JESPER=-
http://www.jespersunivers.dk/arkiv/pulterkammer.htm



Heidi (22-01-2002)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 22-01-02 21:14

"Jesper Winding" <jesperw@privat.dk> skrev i en meddelelse news:3c4db8f5$0$95376$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
> news:a2kbiq$980$1@sunsite.dk...
>
> -snip-
>
> > - Fedtfattig/fedtfri mayonnaise eller remoulade, hvis man kan lide dem
> >
> Hvordan kan det være at de fedtfrie Mayo'er smager som en dårlig erstatning
> for råden æg? fy for f...... hvor de smager!
> jeg er begyndt at bruge fedtfri dressing - Thousand Island og lignende som
> klister - det smager faktisk ok

Jeg har kun smagt én type fedtfri - kan det passe den hed noget
med Findus - eller forveksler jeg den med tegnefilmen Findus og Pedersen? Den kan bl.a. købes i Føtex, og den har en
absolut ulækker konsistens, som jeg ikke vil foretage en
sammenligning af.
Der er kommet en ny fedtfri, men den har jeg ikke smagt.
Anyway - Mayo mayonnaisen synes jeg er ganske ok, men den
indeholder så også 5% fedt. Jeg har feks. også brugt den til en
nem udgave af aioli - mayonnaise med hvidløg og krydderier, og så
sammen med pommes frites i stedet for ketchup - det smager godt,
men man får en led hvidløgsånde af det i et par dage
Men det er jo også et spørgsmål om at prioritere - nogle produkter
_kan_ man bare ikke lave en velsmagende fedtfattig udgave af, og så
må man bare afgøre om man helt vil undvære, eller om man vil forkæle
sig selv en gang imellem, og bruge en lille smule af den ægte vare...

--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk



Dennis Glintborg (22-01-2002)
Kommentar
Fra : Dennis Glintborg


Dato : 22-01-02 21:47

> Jeg savner et alternativ til smør som "klister" for at få pålægget til at
> blive på rugbrødet.
>

Et stykke icebergsalat er i mine øjne en fuldgod erstatning for smør... det
smager af noget, og så pynter det jo oxo.

Og hvis du bare sørger for at vende rugbrødet med pålægssiden op under
fortæringen skulle det efter sigende blive siddende på brødet



ulla.lindum (06-03-2002)
Kommentar
Fra : ulla.lindum


Dato : 06-03-02 21:49

Hej !

Jeg bruger hytteost eller en cheasysmøreost !

Hilsen Nutte


"Michael Sørensen" <mso@oncable.dk> wrote in message
news:3c4da777$0$89117$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej alle
>
> Jeg savner et alternativ til smør som "klister" for at få pålægget til at
> blive på rugbrødet.
>
> mvh. Michael
>
>



Mette Olsen (24-03-2002)
Kommentar
Fra : Mette Olsen


Dato : 24-03-02 18:06

Hejsa

Du kan også bruge fromage frais, - er især godt til pålægs/salatburgere.

Mette
"ulla.lindum" <ulla.lindum@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3c868183$0$1775$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej !
>
> Jeg bruger hytteost eller en cheasysmøreost !
>
> Hilsen Nutte
>
>
> "Michael Sørensen" <mso@oncable.dk> wrote in message
> news:3c4da777$0$89117$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej alle
> >
> > Jeg savner et alternativ til smør som "klister" for at få pålægget til
at
> > blive på rugbrødet.
> >
> > mvh. Michael
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste