"Jesper Winding" <jesperw@privat.dk> skrev i en meddelelse news:3c4db8f5$0$95376$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
> news:a2kbiq$980$1@sunsite.dk...
>
> -snip-
>
> > - Fedtfattig/fedtfri mayonnaise eller remoulade, hvis man kan lide dem
> >
> Hvordan kan det være at de fedtfrie Mayo'er smager som en dårlig erstatning
> for råden æg? fy for f...... hvor de smager!
> jeg er begyndt at bruge fedtfri dressing - Thousand Island og lignende som
> klister - det smager faktisk ok
Jeg har kun smagt én type fedtfri - kan det passe den hed noget
med Findus - eller forveksler jeg den med tegnefilmen Findus og Pedersen? Den kan bl.a. købes i Føtex, og den har en
absolut ulækker konsistens, som jeg ikke vil foretage en
sammenligning af.
Der er kommet en ny fedtfri, men den har jeg ikke smagt.
Anyway - Mayo mayonnaisen synes jeg er ganske ok, men den
indeholder så også 5% fedt. Jeg har feks. også brugt den til en
nem udgave af aioli - mayonnaise med hvidløg og krydderier, og så
sammen med pommes frites i stedet for ketchup - det smager godt,
men man får en led hvidløgsånde af det i et par dage
Men det er jo også et spørgsmål om at prioritere - nogle produkter
_kan_ man bare ikke lave en velsmagende fedtfattig udgave af, og så
må man bare afgøre om man helt vil undvære, eller om man vil forkæle
sig selv en gang imellem, og bruge en lille smule af den ægte vare...
--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk