mange tak for rådene..Med hensyn til det med årstiden, så havde jeg faktisk
regnet den ud..hehe! Men det andet er jeg meget glad for...
/Anne
"rcn" <rcn.news@kandu.dk> wrote in message
news:Jyn18.932$Eu2.84227@news010.worldonline.dk...
> Dårlig årstid for velsmagende jordbær, men om.... 5 måneder er de her!
>
> Ja, jeg mener så afgjort at det skal være mørk chokolade. Det bliver
> ikke vammelt med lys, men jordbæret kommer til at smage meget surt og
> smagen understøtter ikke hinanden lige så fint som med den mørke. Brug
> IKKE overtrækschokolade. Det er tit lavet af det kunstige vekao som ikke
> har den fine raffinerede smag (som man så nemt bliver afhængig af). Køb
> Toms mørk chokolade. Du skal være lidt mere påpasselig med ikke at få
> den for varm. Ellers bliver den mat. Så smelt den over et vandbad. Lad
> vandet koge, tag gryden af varmen og sæt skålen med cholokaden (brækket
> i små stykker eller revet på et rivejern) ned i det varme vand. Som du
> nok ved smelter chokoladen mellem varme fingre, så der skal faktisk ikke
> særligt meget varme til. Og så må jordbærene IKKE være våde.
>
> God fornøjelse.
>
> Rikke
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>