|
| Opskrift på Salsa Fra : John |
Dato : 15-01-02 16:49 |
|
Er der nogen der har nogle gode forslag
skal bruges til tarco-skaller og tortillas
Det må meget gerne være lidt fedtfattigt (sundt)
På forhånd tak
John
| |
Heidi (15-01-2002)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 15-01-02 17:37 |
|
"John" <postX@klog.dk> skrev i en meddelelse news:3c445035$0$80540$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Er der nogen der har nogle gode forslag
>
> skal bruges til tarco-skaller og tortillas
>
> Det må meget gerne være lidt fedtfattigt (sundt)
>
> På forhånd tak
Jeg har et par gange postet denne opskrift, og reaktionerne har da
været ok, så den kommer igen her:
Salsa
4½ dl hakkede tomater (fra dåse ell. hakket i blender - man kan med fordel bruge cherrytomater, da jeg synes de smager af lidt mere)
1 1/8 dl hakket løg
1-2 spsk hakket jalapeno
1 spsk olie
1 tsk vineddike
1 tsk limesaft
1/2 spsk tørret oregano
1/4 tsk salt
½ dl hakket frisk koriander
1 lille dåse koncentreret tomatpure
Evt. 1 fed hvidløg, som lægges i helt - fjernes efter kogningen
Det hele blandes, koges ca. 1 time, og afkøles.
--
Mvh. Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk
Svar venligst i gruppen, og ikke pr. mail!
| |
Niels Henriksen (15-01-2002)
| Kommentar Fra : Niels Henriksen |
Dato : 15-01-02 21:12 |
|
"Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> wrote in message
news:a21ls4$bbj$1@sunsite.dk...
$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> 1-2 spsk hakket jalapeno
Hvad er det?
| |
Kim Bjoern Nielsen (15-01-2002)
| Kommentar Fra : Kim Bjoern Nielsen |
Dato : 15-01-02 21:46 |
|
> > 1-2 spsk hakket jalapeno
> Hvad er det?
Små grønne chili-fætre! I skiver - ik'?
/Kim
| |
Heidi (15-01-2002)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 15-01-02 22:49 |
|
"Kim Bjoern Nielsen" <kim.bjoern@mail.dk.SPAM> skrev i en meddelelse news:3c44951c$0$62881$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > > 1-2 spsk hakket jalapeno
> > Hvad er det?
>
> Små grønne chili-fætre! I skiver - ik'?
Jeps - jeg kan se på det glas jeg har i køleskabet, at det staves
Jalapeños, for at være helt nøjagtig, og det kan bl.a. fås fra
Casa Fiesta - kig i Føtex eller en af de andre større dagligvare-
forretninger.
De er i øvrigt også rigtig gode i en sandwich med kalkun eller kylling,
bacon, tomat, salat osv.....
--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk
| |
Morten Johansen (07-02-2002)
| Kommentar Fra : Morten Johansen |
Dato : 07-02-02 11:23 |
|
"Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> wrote in message news:<a2285l$fhq$1@sunsite.dk>...
> "Kim Bjoern Nielsen" <kim.bjoern@mail.dk.SPAM> skrev i en meddelelse news:3c44951c$0$62881$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > > > 1-2 spsk hakket jalapeno
> > > Hvad er det?
> >
> > Små grønne chili-fætre! I skiver - ik'?
>
> Jeps - jeg kan se på det glas jeg har i køleskabet, at det staves
> Jalapeños, for at være helt nøjagtig, og det kan bl.a. fås fra
> Casa Fiesta - kig i Føtex eller en af de andre større dagligvare-
> forretninger.
> De er i øvrigt også rigtig gode i en sandwich med kalkun eller kylling,
> bacon, tomat, salat osv.....
Eller den MEGET billiger metode, sylt dem selv. Køb dem hos en tyrker
biks, skær i skiver kom i glas med låg til, hæld eideke over, og stil
i køleskab i ca 3 uger, så er de ved at være gode.
Morten
| |
Heidi (07-02-2002)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 07-02-02 11:34 |
|
"Morten Johansen" <morten_b_johansen@yahoo.com> skrev i en meddelelse news:8128bae.0202070223.4268ecda@posting.google.com...
[snip - jalapenos]
> Eller den MEGET billiger metode, sylt dem selv. Køb dem hos en tyrker
> biks, skær i skiver kom i glas med låg til, hæld eideke over, og stil
> i køleskab i ca 3 uger, så er de ved at være gode.
Putter du ikke andet end eddike i? Jeg har før syltet almindelige
chilifrugter, men i opskriften var det noget med både vand, eddike og
sukker - plus glasset skulle skylles i atamon, eller der skulle tilsættes en
smule i lagen.
--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Morten Johansen (07-02-2002)
| Kommentar Fra : Morten Johansen |
Dato : 07-02-02 14:36 |
|
"Heidi" <SLETnyhedDETTE@adslhome.dk> wrote in message news:<a3tl6q$4n7$1@sunsite.dk>...
> "Morten Johansen" <morten_b_johansen@yahoo.com> skrev i en meddelelse news:8128bae.0202070223.4268ecda@posting.google.com...
>
> [snip - jalapenos]
>
> > Eller den MEGET billiger metode, sylt dem selv. Køb dem hos en tyrker
> > biks, skær i skiver kom i glas med låg til, hæld eideke over, og stil
> > i køleskab i ca 3 uger, så er de ved at være gode.
>
> Putter du ikke andet end eddike i? Jeg har før syltet almindelige
> chilifrugter, men i opskriften var det noget med både vand, eddike og
> sukker - plus glasset skulle skylles i atamon, eller der skulle tilsættes en
> smule i lagen.
Tja lidt salt komer der normalt også i.
De er en del stærkere end dem man køber, herligt
JEg har haft nogle i køleskabet i ca 2 måneder, og har ikke bruge atamon, eller lig.
Morten
| |
|
|