Hej Mette.
Biksemad kan sagtens fryses færdiglavet. Lav en stor portion, når du har tid
og lyst, og frys så i passende portioner, lige til at tø op i mikroovn eller
på en pande. Jeg gør det selv i mine weekender - har en familie på 4 -,
både gryderetter af forskellig slags, frikadeller, spaghettisauce,
tomatsauce - alt muligt :)
Det handler om at gøre hverdagen glad og hyggelig med tid til både børn,
voksne og lækker mad, så bare klø på :)
Bon appetit!
Line.
Mette Frederksen <rollike@frederiksen.mail.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3c42d7d9$0$80480$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!!!
>
> mig og min kæreste har ikke tid til at spise aftensmad sammen hver tirsdag
> og onsdag aften.. så vi for aldrig noget ordentligt at spise de to dage!
Så
> jeg kom på den ide at jeg kunne lave noget mad og fryse det ned så det var
> let at varme op de dage hvor vi ikke har tid til at spise sammen...
>
> Lige nu har jeg noget kalkunkød i køleskabet som har været i ovnen.. altså
> er det veloplagt at bruge det til biksemad...
> Men kan man fryse hjemmelavet biksemad?
>
> Bestående af løg, kartofler og kalkunbryst evt. en enkelt pølse.
>
> På forhånd tak
> Mette
>
> Ps. har i andre forslag til sunde retter som kan fryses ned i
> portionstørrelser og er lette at varme op???
>
>
> --
> \!/
> (@ @)
> ~~~~~~~~~~~o00-(_)-00o~~~~~~~~~~~~~~
>
http://www.valo.dk
>
>