Hej Bolette
On Sun, 6 Jan 2002 00:06:26 +0100, "Bolette Nielsen" <Bobo@kimj.dk>
wrote:
>Jeg har flere gange lavet hjemmelavet forårsruller, men har stegt dem med
>det samme jeg har lavet dem. Er der nogen der ved om man kan fryse dem
> selvfølgelig ikke når de er stegt, men inden, så man bare lige kan tage dem
>ud når man skal bruge dem, og så stege dem )?
Når du har forstegt dem, dvs stege til de er gyldne og så tages op,
dem der skal spises steges så igen, når de har ligget lidt så de
bliver sprøde, de andre kan du fryse ned og så bare tage op og i
steges ca 10 min.
Jeg plejer at tage noget madpapir, dem i æske til 1 mad, og rulle om
så fryses de enkelt vis.
>Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg tænker på, at den dej man bruger,
>er jo frosset, og skal jo tøs op inden man kan lave den, kan den tåle man
>fryser den igen når forårsruller er lavet?
Ingen problem jeg gør det både med selvlavet dej og frossen købe dej.
og vi lever stadig
MVH
Winnie
Med venlig hilsen
Winnie Henriksen