Hej
Dåsetomater er faktisk bedst , især hvis man køber de gode italienske ,
feks. De Cecco!
MVH Jan Bundgaard
"Jan Boegh" <jan@boegh._X_net> wrote in message
news:PTTY7.11140$Zm5.1066652@news000.worldonline.dk...
> "Henrik Vest" <hallo_derude@hotmail.comXX> wrote in message
> news:3c336781$0$99228$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> > Jeg ved ikke hvorfor, men tomater der ka' holde sig i to år ... aarrggh
> ... (og
>
> Disse tomater er helkonserves og der er intet odiøst i at
> de kan holde sig. Og lige nøjagtig flåede tomater er
> erfaringsvis noget af det der virkeligt egner sig til
> at konservere.
> Hvad med hjemmesyltede pærer eller agurker - er det så
> også noget man skal holde sig fra? Bortset fra at disse
> produkter typisk er tilsat atamon - hvorimod tomaterne
> ikke er tilsat konserveringsmidler.
>
> > jow det hænder at jeg selv bruger dem i en gryderet, meeen...
>
> ....meen du er ramt af en fiks ide, der ikke har bund i virkeligheden.
> Enhver er jo salig i sin tro - og skal have lov til at være det - men
> må regne med at blive imødegået, når man missionerer troen
>
> mvh
> Jan
>