/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hummer Naturel
Fra : jørgen koldt


Dato : 30-12-01 17:26

Hej NG

En simpel opskrift på subj`.?

Helst med hvidløgssmør.

Hilsen Jørgen



 
 
Henrik Vest (31-12-2001)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 31-12-01 00:37


> En simpel opskrift på subj`.?

Hummer naturel ... er det ikke noget med hummer, hummer og masser af ... ja
hummer ??

Måske skulle du koge dyret før servering

Godnytår
Henrik



Fischer & Døssing (31-12-2001)
Kommentar
Fra : Fischer & Døssing


Dato : 31-12-01 15:24


> En simpel opskrift på subj`.?

Smid dyret i kogende vand i ca 20 minutter - lad den køle af i vandet
efter kogning.

Flæk den ( der er en slags kryds på skjoldet, der hvor du skal stikke
kniven ned), fjern mavesnasket. Slå forsigtigt skallen på kløerne i
stykker og fjern skallerne, således at klo-kødet nu er frit, men stadig
sidder fast på "forbenene".

Snit lidt iceberg eller anden salat fint og læg det i mavehulningen -
jeg pynter også med lidt friskkogte asparges - og server med en
skaldyrsdressing samt ristet brød i trekanter.

Venligt
Henriette Døssing
www.doessing.dk




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408590
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste