Hej igen
Jeg ved ikke om det er denne du mener. Det er ikke mascapone, da den er
lavet på fløde og denne er på mælk, men du kan jo prøve at lave den med
sødmælksyogurt og fløde istedet.
Du kan også se denne side
http://www.dr.dk/prj/mad/ som er DRs kogebog.
Måske kan du finde den du søger, hvis jeg ikke har ramt rigtigt.
Held og lykke.
Rikke
Frisk ost
1 l. u-homogeniseret mælk
¼-1/2 l. letmælksyogurt ell. yogurt naturel
salt
Hæl en hel liter u-homogeniseret mælk i gryden og lad den varme op.
Tilsæt ¼ yogurt naturel og lad det stå og koge, indtil det skiller i en
ostemasse og valle.
Tag en stor sigte og læg et rent viskestykke ned i, hæl ostemassen ned
i, så løber vallen fra og ostemassen er tilbage.
Vrid forsigtigt klædet. Og hæld ostemassen op i en skål. Tilsæt salt. Nu
har du frisk-ost.
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"