Nej det er desværre ikke den, den havde jeg kigget på, denne jeg taler om er
med dild og ikke med rødbede.
Mon andre har et forslag??
Marlene
"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:v9WU7.1944$aS.279021@news010.worldonline.dk...
> "Marlene" <marnel@post11.tele.dk> skrev i meddelandet:
> > Mon nogle kan hjælpe, jeg har engang haft en opskrift på marinerede
> > sild der blev blandet med creme fraiche, dild, æble og sød fransk
> > sennep, måske lidt mere, men jeg kan ikke huske det og jeg mangler
> > forholdet. Kan nogle hjælpe, jeg har søgt på Mortens opskrifter, men
> > der kan jeg ikke finde den.
>
> Hvis det er en opskrift fra Karoline, som Margit nævner, - så er det
> måske denne som bliver kaldt 'Sildesalat', indeholder ovennævnte
> ingredienser, undtagen dild.
>
> Sildesalat:
> (4 pers.)
>
> 2½ dl creme frâiche
> 1 tsk groft salt
> 1 spsk sød, mild sennep
> 1 tsk sukker
>
> Fyld:
> 4 marinerede sildefileter (ca. 300 g)
> 100 g syltede rødbeder
> 3 æbler, fx coxorange (ca. 450 g)
>
> Pynt: Hakkedesyltede rødbeder og sildefileter i strimler.
>
> Bland creme frâiche med krydderier. Smag salatsaucen til.
>
> Fyld: Læg sildefileter og rødbeder til afdrypning i en sigte. Skær
> sildefileterne i strimler, rødbeder og æbler i tern. Gem lidt af
> sildefileterne og rødbederne til pynt. Vend fyldet i salatsaucen.
> Anret og pynt salaten lige før serveringen.
>
> Se mere sild:
www.karoline.dk
>
> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
> -Det Digitale Køkken
>
>