Jeg stødte lige på denne, og så randt mig et spørgsmål i hu: Hvordan kan det
være, at en krydderkage efter en gammel opskrift, i min barndom altid blev
næsten sort (chokolademuffinsmørkebrun) og let fugtig, medens den når jeg
laver den i dag bliver lysebrun og mere til den tørre side - det eneste
brune ingrediens, der er i, er farinen??
Med venlig hilsen/Kind Regards
Kim N. Jensen
--
Sælges: Brugte bøger/cd/lp på
http://www.tusnelda.f2s.com
Søges: Gl. udgaver af Jules Verne, Wilkie Collins og W. Clark Russell
Slægtsforskning:
http://home2.inet.tele.dk/kim-niel
"cstagedk" <c@stage.as> skrev i en meddelelse
news:3C211391.BD6BB445@stage.as...
> Niels Henriksen wrote:
> >
> > ehm.... hvor finder man ovenstående?
>
> I ethvert supermarked/købmand, se efter brun farin.
>
> Hilsen,
> --
> Carsten Stage