/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvordan koger man et æg
Fra : tomtom


Dato : 08-01-01 09:30

gfhfghfghfgh

--




 
 
Storm P. (10-01-2001)
Kommentar
Fra : Storm P.


Dato : 10-01-01 00:25

Du skal i første omgang skaffe en rule tape, en flækøkse, 4 kg mellemfint
salt, en zinkbalje og en forkølet svensker.

Herefter giver det næsten sig selv.
Se mere på tekst-TV side 574

Held og lykke med projektet !

Per

tomtom skrev i meddelelsen <93bttj$1cc$1@news.inet.tele.dk>...
>gfhfghfghfgh
>
>--
>
>
>



Kåre Weng Madsen (10-01-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 10-01-01 00:36


"Storm P." skrev i en meddelelse

> Du skal i første omgang skaffe en rule tape, en >flækøkse, 4 kg mellemfint
> salt, en zinkbalje og en forkølet svensker.
>
> Herefter giver det næsten sig selv.
> Se mere på tekst-TV side 574
>

Jeg kan en meget lettere metode:

Du køber nogle æg. Så tager du en grunde og kommer vand i så det kan dække
ægget. Når vandet koger putter du forsigtigt et æg ned i vandet med en ske.
Lad det små koge i ca. 5 minutter, og ægget er blødkogt.

Der er nogen der foretrækker at komme en lille smule vand i gryden - bare så
bunden er dækket, og så komme ægget i vandet fra starten af. Når vandet
koger skruer du så ned på 2 og lader så ægget stå i det varme vand i fem
minutter med låg på.

For begge metoders vedkommende gælder det, at du skal hælde kold vand på når
de fem minutter er gået. Det gør det lettere at pille ægget.

Var der ellers noget du ville vide - og kom så ikke og sig, at du ikke kan
få svar på dumme spørgsmål her i gruppen...

Kåre



Martin M. Larsen (11-01-2001)
Kommentar
Fra : Martin M. Larsen


Dato : 11-01-01 00:58

On Wed, 10 Jan 2001 00:24:59 +0100, "Storm P."
<NOSPAMperstormpedersenpaafunchthomsensgadeiaarhus@post.tele.dk>
wrote:

>Du skal i første omgang skaffe en rule tape, en flækøkse, 4 kg mellemfint
>salt, en zinkbalje og en forkølet svensker.
>
>Herefter giver det næsten sig selv.
>Se mere på tekst-TV side 574
>
Er det en opskrift fra MacGuyver eller Egon Olsen?

sayonara

Martin M. Larsen
NOmmlarsen@SPAMget2net.dk (Martin M. Larsen)

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408885
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste