|
| Vin Fra : Claus Frørup |
Dato : 03-01-01 08:46 |
|
Hej gruppe.
Jeg har fået nogle rød- og hvidvin i julegave.
Jeg har ikke set dem før, og kunne tænke mig at høre om nogen af jer
kender dem.
Rødvin:
Chateau Bonice
Costieres De Nimes 1997
Hvidvin:
Les Jamelles Sauvignon
vin de Pays d`Oc 1999
Hvilke retter vil de være velegnet til, og er det tørre eller søde vine?
--
Bortgået signatur efterlyses.
Den er sidst set, natten mellem torsdag og elmetræet på Jarmers plads,
hvor den var iført blå agentbeklædning, waders og en løftet pegefinger.
| |
Bo (03-01-2001)
| Kommentar Fra : Bo |
Dato : 03-01-01 09:36 |
|
>
> Rødvin:
> Chateau Bonice
> Costieres De Nimes 1997
>
Her er der tale om en let dagligrødvin på det jævne. Den har ikke
gemmepotentiale,
og er derfor klar til at drikke nu. Husk at servere den ved ca 16 grader
Celsius.
Server den til lette kødretter: Fx fjerkræ, kalvekød. Den kan også gå til
fisk,
hvis vi taler om lidt mere krydrede fiskeretter.
> Hvidvin:
> Les Jamelles Sauvignon
> vin de Pays d`Oc 1999
Igen en vin på det jævne, der er drikkeklar nu. Der er tale om en tør
hvidvin.
Vil gå fint til næste hvilken som helst fiskeforret. Serveres køleskabskold.
Mvh Bo
| |
Claus Frørup (03-01-2001)
| Kommentar Fra : Claus Frørup |
Dato : 03-01-01 11:49 |
|
Bo wrote :
>> Rødvin:
>Server den til lette kødretter: Fx fjerkræ, kalvekød.
>Den kan også gå til fisk, hvis vi taler om lidt mere
>krydrede fiskeretter.
>
>> Hvidvin:
>Vil gå fint til næste hvilken som helst fiskeforret.
>Serveres køleskabskold.
Tusinde tak.
--
Bortgået signatur efterlyses.
Den er sidst set, natten mellem torsdag og elmetræet på Jarmers plads,
hvor den var iført blå agentbeklædning, waders og en løftet pegefinger.
| |
|
|