Hej Jørgen .....
Hønsesalat laver jeg som et "kabarefad"
Kogt hønsekød i tern - Søde frosne ærter - frisk
annanas i tern - rød og grøn peber i tern - samt små
tomatbåde & aspagessnitter og til sidst finskåret kinakål.
Kinakålen må dog ikke blive for "finskåret" ...
Anret dette på et fad med hovedvægt på hønsekødet
og kinakål og de andre ting i tern - snitter og både som
garniture ...i små bunker så man selv sammensætter sin
"hønsesalat" ...
Der skal et stort fad til og det er en flot anretning samt
en frisk form for "Hønsesalat"
Hertil serveres lun flytes og en hjemmelavet dressing af:
mayonaise - piskefløde - grøn og rød peber blendet
med et løg ... smag til med salt og peber ...
Har du ingen blender kør da peberfrugt og løg gennem
en kødhakker eller hak det meget fint i hånden ...
Denne dressing bør laves dagen før den skal bruges.-
Held og Lykke ....
Rigtig glædelig Jul .
Kæld Gydum