/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flæskesvær ?
Fra : Jens


Dato : 21-12-00 14:17

Hvordan er det lige man laver flæskesvær ? (Den sprøde slags man kan
købe i poser fra KIMs etc.)

mvh
/Jens


 
 
Stine stroyer (22-12-2000)
Kommentar
Fra : Stine stroyer


Dato : 22-12-00 08:34

Man går med til en slagter og får "skind " fra grisen. De har ofte en masse
til overs. Så skære de dem i tynde strimler,og er der for meget fedt på kan
det skæres fra.

Der efter lægges de i en bradepande, men meget lidt vand i bunden til at
begynde med. Der efter stilles ovnen på 190- 200 grader. og de vendes så
rundt med mellemrum. Man kan også lægge dem på bage pair hvis man ikke lige
har en bradepande.
God jul. Stroyer



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste