/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Flæskesvær ?
Fra :
Jens
Dato :
21-12-00 14:17
Hvordan er det lige man laver flæskesvær ? (Den sprøde slags man kan
købe i poser fra KIMs etc.)
mvh
/Jens
Stine stroyer (
22-12-2000
)
Kommentar
Fra :
Stine stroyer
Dato :
22-12-00 08:34
Man går med til en slagter og får "skind " fra grisen. De har ofte en masse
til overs. Så skære de dem i tynde strimler,og er der for meget fedt på kan
det skæres fra.
Der efter lægges de i en bradepande, men meget lidt vand i bunden til at
begynde med. Der efter stilles ovnen på 190- 200 grader. og de vendes så
rundt med mellemrum. Man kan også lægge dem på bage pair hvis man ikke lige
har en bradepande.
God jul. Stroyer
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408885
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.