Hej Teddy Stich ...
Kokkens ÅL I GELÉ ....
Ålen renses, skæres i stykker på ca. 4 Cm. længde, sættes over
i kold vand med eddike, salt, hel peber, lauerbærblade, finskåret
løg, gulerødderog persillestilke, afskummes godt og koges i ca.
12-15 minutter, hvorefter den tages op og afkøles. Afklaring af
fiskefonden foretages med æggehvider samt 30 g udblødt gelatine pr. 1.
Dette koges langsomt i 10 minutter og sigtes gennem et klæde.
Bunden i randforme dækkes med gele, og når denne er stivnet,
dekoreres der med tomatstykker (befriet for skind og kærner)
og grønne bønner. Herpå lægges ålestykkerne, og den næsten
stivnede gele hældes forsigtigt over. Når randen er fuldstændig kold,
dyppes den i lunkent vand, vendes forsigtig ud på et fad og pyntes
med citron og persille.
Med venlig hilsen samt Held & Lykke
GLÆDELIG JUL ....... !!!
Kæld Gydum
--
E-Mail: oz1pll@qsl.net
Homepage:
http://www.qsl.net/oz1pll
Medlem af FIDUSO - Se
www.fiduso.dk
Man har et standpunkt, til man ta'r et nyt. (J.O. Krag)