|
| Bagekartofler i microbølgeoven. Fra : John |
Dato : 08-12-00 23:06 |
|
Hej Venner.
Jeg vil godt høre om der er en eller anden, der vil fortælle mig, hvorlænge
en bagekartofel skal ha' i en microbølgeovn, før den skal i den rigtige ovn.
Hilsen John
| |
Asbjørn M. Nielsen (08-12-2000)
| Kommentar Fra : Asbjørn M. Nielsen |
Dato : 08-12-00 23:16 |
|
John skrev:
>Hej Venner.
>
>Jeg vil godt høre om der er en eller anden, der vil fortælle mig, hvorlænge
>en bagekartofel skal ha' i en microbølgeovn, før den skal i den rigtige ovn.
Jeg giver den ca. 7 min. i microbølgeovn. Den kommer ikke i den rigtige ovn.
Den er færdig, lige til at spise. Uhm.
--
Med venlig hilsen
Asbjørn M. Nielsen
| |
Remmen (11-12-2000)
| Kommentar Fra : Remmen |
Dato : 11-12-00 20:58 |
|
Er der nogen god grund til at nuke en kartoffel i microovnen hvis man har
tid til at lade være?
Lars, lettere nysgerrig
John wrote in message ...
>Hej Venner.
>
>Jeg vil godt høre om der er en eller anden, der vil fortælle mig, hvorlænge
>en bagekartofel skal ha' i en microbølgeovn, før den skal i den rigtige
ovn.
>
>Hilsen John
| |
Charlotte & Jesper (11-12-2000)
| Kommentar Fra : Charlotte & Jesper |
Dato : 11-12-00 22:21 |
|
Ja, hvis man vil være 100% sikker på at den ikke er halv rå indeni. Den
største katastrofe er en hård bagekartoffel.
Vh
Jesper
Remmen skrev i meddelelsen <913bpc$25dh$1@news.cybercity.dk>...
>Er der nogen god grund til at nuke en kartoffel i microovnen hvis man har
>tid til at lade være?
>
>Lars, lettere nysgerrig
>
>John wrote in message ...
>>Hej Venner.
>>
>>Jeg vil godt høre om der er en eller anden, der vil fortælle mig,
hvorlænge
>>en bagekartofel skal ha' i en microbølgeovn, før den skal i den rigtige
>ovn.
>>
>>Hilsen John
>
>
>
| |
Viva Voxpop (12-12-2000)
| Kommentar Fra : Viva Voxpop |
Dato : 12-12-00 13:31 |
|
> Den største katastrofe er en hård bagekartoffel.
Er det den største "katastrofe" du kan opleve?? Ak ja .. det danske
sprog kan (mis)bruges på mange måder ...
| |
Peter W. Bosse (13-12-2000)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 13-12-00 07:35 |
|
"Viva Voxpop" <viva-voxpop@vox.dk> skrev i en meddelelse...
>
> > Den største katastrofe er en hård bagekartoffel.
>
> Er det den største "katastrofe" du kan opleve?? Ak ja .. det danske
> sprog kan (mis)bruges på mange måder ...
Ak ja, -han glemte at sætte en *smiley* efter hård bagekartoffel
*<|
--
Mvh.
Peter W. Bosse
-Kaffedrikkere med stort forbrug
har større mulighed for at udvikle gigt
| |
Jan Boegh (12-12-2000)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 12-12-00 17:38 |
|
"Remmen" <remmen@email.dk> wrote in message
news:913bpc$25dh$1@news.cybercity.dk...
> Er der nogen god grund til at nuke en kartoffel i microovnen hvis man har
> tid til at lade være?
Er der nogen god grund til at lade være?
> Lars, lettere nysgerrig
Jan, lige så nysgerrig
| |
N/A (13-12-2000)
| Kommentar Fra : N/A |
Dato : 13-12-00 14:43 |
|
| |
Anja (13-12-2000)
| Kommentar Fra : Anja |
Dato : 13-12-00 14:43 |
|
Remmen <remmen@email.dk> wrote
> Er der nogen smagsmæssig fordel ved at
> smide en bagekartoffel i en microovn fremfor at bruge den almindelige?
Ikke efter min mening, den "rigtige" bagte smag kommer kun frem hvis mindst
halvdelen af tilberedningen er foregået i ovnen. Du kan sagtens få den mør i
mikroovnen, men det giver altså ikke den samme smag og konsistens. Jeg ved
ikke hvordan jeg skal forklare det, den er måske mere som kogt hvis den kun
er mikroovnet, men prøv evt. selv.
Den eneste fordel ved mikroovnen er så vidt jeg kan se at man sparer tid,
men det gælder jo kun hvis man har små mængder.
--
Mvh Anja
SkjoldborgNOSPAM@iname.com
| |
Henrik Vest (13-12-2000)
| Kommentar Fra : Henrik Vest |
Dato : 13-12-00 17:28 |
|
> Jeg omskriver: Er der nogen smagsmæssig fordel ved at
> smide en bagekartoffel i en microovn fremfor at bruge den almindelige?
Smagen er vel egentlig en svær størrelse at beskrive, men personlig vil
jeg vælge den ovnbagte, ikke mindst pga skallen ....
| |
|
|