/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hakket lammekød
Fra : Bettina Madsen


Dato : 20-11-01 15:03


Farsbrød af hakket lam

4 personer

500 g hk lam
2 æg
1-2 dl mælk
1 dl hvedemel/havregryn
1 rødpeber
1 løg
½ revet muskatnød
3 fed hvidløg
2 tsk salt
peber

Rør alle ingredienserne sammen, kom farsen op i et fad så det bliver et stort farsbrød.
Kom brødet i ovnen i ca. 45 min. ved 175 grader.
Kan også steges som frikadeller enten i ovn eller på pande.
Kan serveres med dampede gulerødder, paprikasauce og ris til.

Det smager overraskende lidt af lam og er en ny variation af farsbrød.

Bettina



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408590
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste