Jeg har vist nok rodet to ting sammen, nemlig omtalte kage og så
christmas pudding og jeg tror det er sidstnævnte der bliver bedre jo
længere den har ligget.
Hvor ofte tror I at tre fyre sidder og diskuterer julekageopskrifter på
nettet?
Egentlig startede det hele med at jeg var ved at lave en
fødselsdagsinvitation og på den ville jeg have et billede af en lagkage.
I min søgen efter et godt billede af en lagkage kom jeg i tanke om at
jeg længe havde haft lyst til at bage en engelsk julekage som jeg nu
tror jeg forveksler med christmas pudding.
Mvh
Birger Olofsson
"Hans Chr. Vang" skrev d. 25-03-03 15:00 dette indlæg :
> Hvorfor fa'en skal den modne i et år? Det lyder ulækkert.
>
> HC
> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
> news:JgSfa.9$gH2.5@news.get2net.dk...
> > "regrib1" <regrib1.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse...
> >
> > > "Peter W. Bosse" skrev d. 21-11-01 09:11 dette indlæg :
> > > > Engelsk Julekage: Blah.. blah.. blah..
> >
> > Det var ellers en gammel sag du har fundet frem!!
> > En herlig julekage lige 'her og nu' - netop hvor den dejlige varme
> > forårssol endelig er kommet, og skinner smukt ind gennem de
> > møj beskidte vinduer.
> >
> > > Hvorlænge skal sådan en kaloriebombe lagres? Jeg har en gang
fejret
> > > jul i England og da talte de om 3 til 7 år, men er det samme type
kage?
> >
> > Jeg har hørt de kun kan holde sig et par år, hvis de også skulle
> > kunne spises. Man skal bare pakke den ned i en kagedåse med
> > tætsluttende låg, evt. indpakket i alufolie, og sat hen på et tørt
og
> > køligt sted.
> >
> > Men hvis jeg var mig, ville jeg nu nok kun gemme kagen i højst et
år.
> >
> > Her er et link til damen som fortæller at hendes julekage
> > "Christmas Cake" godt kan holde sig op til 12 måneder.
> >
www.lisoe.dk/opskrifter/Formkager/julekage.htm
> >
> > Igen, ingen!! .. Bager-Kim har ligeledes en fornuftig opskrift som
> fortæller
> > at Christmas Cake skal laves en måned før, og dryppes med whisky
osv..
> > Se evt.:
www.bager-kim.dk/opskrifter.vis.php?id=313
> >
> > NB: Umiddelbart så vil jeg tro at holdbarheden har noget at gøre
med,
> > om opskriften indeholder æg, hvor meget spiritus, eller om den er
> > glaseret, - og til sidst, om kagen har været tørt og køligt
opbevaret.
> >
> > Julen varer li' til Påske!
> >
> > --
> > Mvh.
> > Peter W. Bosse
> >
> > Kogebogens regler kan ikke gøre det alene. Det egentligste, det
> > uudsigelige i kogekunsten må vedkommende have på fornemmelsen;
> > hun - eller han - må komme til det ved et skøn. - Ejler Jørgensen
> >
> >
>
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"