/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Røgning af bacon
Fra :
Stefan Lund-Rasmusse~
Dato :
16-11-01 18:34
Hej derude.
Jeg havde tænkt mig at forsøge at lave hjemmerøget bacon.
Jeg har tidligere kun røget fisk, og aner derfor ikke hvordan jeg kommer
igang.
Er der nogen som har en ide om, hvad man gør?
Stefan
Sebastian Loeck (
18-11-2001
)
Kommentar
Fra :
Sebastian Loeck
Dato :
18-11-01 20:14
Stefan Lund-Rasmussen <sl@danskeinvest.dk> wrote:
> Hej derude.
> Jeg havde tænkt mig at forsøge at lave hjemmerøget bacon.
> Jeg har tidligere kun røget fisk, og aner derfor ikke hvordan jeg kommer
> igang.
Hmm jeg ville overlade det til min slagter. Men det er helt klart et
forsøg værd. Kødet skal ryges koldt og laaaaaaaaaaaaaaangsomt.
> Er der nogen som har en ide om, hvad man gør?
Søren Wedderkop skrev i fredagens mindst ringe (=information) noget om
at lave skinke. Her kan du sikkert hente inspiration.
hilsen
Sebastian
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408877
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.