Afdryppet youghurt eller andre surmælskprodukter ville være en mulighed,
smagt til med vanillikorn of flormelis f.eks. En anden er cremesauce eller
måske Sabayonnecreme.
For Sabayonnecreme se:
http://www.sol.dk/dk/io/mortens_opskrifter/o0820086.html. 8 æggeblommer kan
synes af meget, men cremen svulmer op og bliver meget luftig, så de strækker
langt. Man kan variere vinen (det helt rigtige er marsala, men muscatelvin
er også meget fint). Jeg har set opskrifter på Sabayonnecreme lavet på
hyldeblomstsaft, det lyder rigtig godt.
For cremesovs se
http://www.sol.dk/opskrifter/o0630017.html. Kan smagssættes
på forskellig vis.
For alle tre forslag gælder det, at de nok er lækrest serveret ved siden af
frugtsalaten, snarere end blandet i. Selve salaten kan fugtes med en
sukkerlage, eller blot med appelsin/citronsaft sødet med flormelis og måske
en eller anden slags likør, f.eks. Marascino, Amaretto eller Grand Marinier.
Rammer man den rette balance af syrligt og sødt kan en sådan salat være
meget lækker uden nogen form for creme.
Venligst,
Peter
"Tanya Møller" <tanya@teliamail.dk> skrev i en meddelelse
news:F5o86.18555$W81.227911@twister.sunsite.dk...
> Hej
>
> Er der nogen der kender en god opskrift på en dessertcreme man kan bruge
til
> "abemad" også kaldet frugtsalat?
>
> Venlig Hilsen
> Tanya
>
>