/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tyndsteg
Fra : snusi
Vist : 4797 gange
150 point
Dato : 02-12-06 17:00

Øv øv, hvorfor bliver tyndstegen enten tør eller ikke mør når jeg steger den i ovnen. Nu har jeg prøvet det to gange med samme resultat.
Jeg bruger stegetermometer, som viser 60 grader og jeg lader stegen hvile ca. 15 til 20 min.
snusi

 
 
Accepteret svar
Fra : miritdk

Modtaget 160 point
Dato : 02-12-06 17:11

netop sådan en steg bliver bedst på langtids stegning - dvs den skal steges ca den halve tid længere en opskriftens vejledninger Det gælder også andre stege

tag et kig her: http://www.ask-alex.dk/content/jubii/index.php?document=artikel&id=4792


Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 02-12-06 18:30

Hej snusi

Prøv at købe dit kød et andet sted eller køb der hvor du plejer og er det f.eks vacumpakket kød, så lad det ligge i køleskabet i op til 8-12 dage før du skal bruge det .Så skal du se hvor mørt og lækkert det bliver ,men du må ikke bryde vacummet.

Skyl kødet når du skal bruge det og tør det godt .Krydr og steg det som du plejer med den kernetemp . du foretrækker ,HUSK at salte til sidst.


Eller langtidssteg dit kød ,du kan se hvordan på Kødbrancens hjemmeside.


mvh mcloud



Godkendelse af svar
Fra : snusi


Dato : 02-12-06 21:19

Tak for svaret miritdk.

Det vil jeg prøve næste gang

snusi

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 03-12-06 00:07

held og lykke med det

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste