|
| Kommentar Fra : akle |
Dato : 22-10-06 21:16 |
|
Hvis du i blandt af ren magelighed eller tidsnød køber færdigretter, så er programmet tilberedning alle tiders til dette. Maden varmes efter vægt, og bliver lige tilpas godt varm. Pas på alubakker og sølvpapir er ikke godt til microbølger, skift maden over i andet, plast, glas eller stentøj. Optøning er alle tiders til frosne varer, også efter vægt, angiv lidt mindre end varen vejer, så bliver resultatet bedst.
Kogte kartofler er for bøvlet at tilberede i micro, så er det nemmere på gammeldags manér, men bagte kartofler bliver alle tiders i micro. F.eks. 4-6 éns store kartofler, et kryds snittes for oven i hver kartoffel, lægges på et ildfast fad, instilles på fuld effekt i 15 minutter.
Velbekomme!
MVH Akle
| |
|
hejsa
netto har fået micro kartofler lige til at tilberede de er ok, men ellers har jeg ikke meget fidus til at lave mad i en micro ovn, så vil jeg hellere lave ekstra mad og varme det op i microovnen dagen efter. men sådan er vi forskellige
hilsen chicapigen
| |
| Kommentar Fra : karin42 |
Dato : 23-10-06 09:37 |
|
Alså ikke noget med færdig mad - så mageliger er vi heller ikke
kartofler laver jeg og de bliver bare fine .
Det var kødrette rog grøntsager jeg egentlig efterlyste. økologier har en høj prioritet her .
| |
| Accepteret svar Fra : Birgitta | Modtaget 45 point Dato : 23-10-06 17:43 |
|
Nåeh, karin. Jeg bruger min mikro rigtig meget. Men ikke så meget til at lave retter fra bunden af. Dem laver jeg som jeg plejer.
Jeg er alene, men jeg kan godt finde på at stege en stor steg eller en lammekølle, som så bliver frosset ned i passende portioner med diverse tilbehør. Når jeg så får lyst til lammejams med ratatuille eller flødekartofler, så snupper jeg lige en bakke i fryseren og putter i mikroen.. Så har jeg festmiddag på under en halv time.
Heldigvis har jeg også grill i mikroen. Så i øjeblikket bliver ovnen også brugt til at riste kastanjer som jeg finder når jeg går tur med min hund. Der VOKSER faktisk ægte kastanjetræer rundt omkring nogle steder. Og der er masser af kastanjer på i år.
Ellers bruger jeg også mikroen til at lave røræg med. Jeg pisker et æg med lidt fløde og måske lidt hakket bacon eller hamburgerryg i en lille skål. Så ryger skålen ind og får et minut i ovnen. Ud og piskes igen, og ind og mikroes i ca. 20 sek. -så ud og røre osv. Hele tiden stopper jeg og rører i massen , når jeg kan se gennem ruden at æggemassen er ved at stivne. --Det lyder lidt besværligt, men hvis man bare skal have lidt æg til et eller to stykker mad, så gider man jo ikke rigtig stå og rense gryde eller pande også.
Frikadeller steger jeg altid mange af og gemmer i fryseren. Sådan en delle er også god til et stykke mad, når den liige er tøet og lunet i ovnen...
Man kan jo godt SELV lave færdigretter...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|