Det svære er IKKE at få dem tørre, og samtidig holde brødet sprød........... Men held og lykke med det. Fyldet er vist kun fantasien der sætter grænser. Dog IKKE tomat, da det bliver alt for slatten.
Fladbrødsruller med avokado og parmaskinke
Ingredienser:
Salt
Peber
2 stk Avocado
6 skiver Skinke. yderlår (parmaskinke)
1 tsk Citronsaft
2 stk Hvedemelstortillaer (el. fladbrød)
Fremgangsmåde:
Flæk avokadoerne, fjern stenen og skær skrællen af. Mos kødet med en gaffel og smag til med citronsaft, salt og peber.
Fordel avokadomosen på brødet, læg skinken ovenpå og rul brødene sammen til 2 roulader.
Pak dem ind i husholdningsfilm og læg dem i køleskab indtil serveringen, dog højst en 1 time(ellers bliver brødet gennemvædet).
Skær hver roulade i passende skiver med en skarp kniv og anret dem på et serveringsfad