|
| Accepteret svar Fra : Nordsted1 | Modtaget 510 point Dato : 30-07-06 21:15 |
|
Lige hjemkommet fra Frankrig, så jeg at de ligesom åbnede nr. 2 musling med skallen fra nr. 1
om det er den præce fremgangsmåde kan jeg ikke svarer på, jeg syntes bare det så smart ud, spiser aldrig selv muslinger
Rigtig god tur, jeg kunne godt bruge en "genudsendelse" af min ferie
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 21:29 |
|
Det har jeg også set.
Jeg har også set at de har åbnet dem med en lommekniv!
Det er mere hvad de gør et sted hvor tjenerne kører hjem i deres Peugeot 607 eller deres mercedes 500, du ved . Man betaler en h...... overpris for ingenting.
Jes
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 30-07-06 21:33 |
|
Kommer lige til at tænke på, om der mon kan være forskel fra landsdel til landsdel.... Jeg var i sydfrankrig, Serignan...
Du må lurer de andre gæster kunsten af
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 21:36 |
|
Nej rosekamp, det er muslinger.
På den fineste restaurant i Meux uden for Paris har de skaldyrfad som tilbud om fredagen, noget ligesom gule ærter om torsdagen nogle steder herhjemme. Der har jeg set alt fra lommeknive til negle.
Det er hvordan man håndterer dem på en helt korrekt måde ifølge normerne.
Nordsted1, så tag dog den genudsendelse, jeg skal ned på floderne en uge i september.
Jes
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 21:40 |
|
Nordsted1, jeg har luret meget af, jeg har aldrig fundet ud af hvad der er korrekt. Der er måske slet ikke noget der er korrekt?
Jeg skal ned til Garonne, nede ved Le mas d'agenais, det er også sydpå. En uge i flodbåd, jeg glæder mig utroligt meget.
Jes
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 21:53 |
|
Nordsted1, sig det er en ommer, ikke fordi den ikke duede, men det er en ommer, helt sikkert.
Jeg skal nok tænke på dig.
Jes
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 30-07-06 22:07 |
|
Jeg kan tilslutte mig koret af, at man korrekt spiser muslinger med brug af skallen. Åbnes skal de jo ikke for det er de allerede, hvis de ikke er, skal de smides væk som dårlige.
Man tager en tom dobbeltskal og bruger den, som en knibetang til at tage køde ud af de andre med.
mvh
qfha
| |
| Godkendelse af svar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 22:21 |
|
Tak for svaret Nordsted1.
Hvis jeg bliver smidt ud af etablissamentet, henviser jeg bare til dig, er det i orden?
Jes
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 22:33 |
|
Jamen det er da helt i orden, jeg kører herfra lørdag 9 september om morgenen, der er masser af plads ombord på båden. Hvordan mon man får de første skaller som man skal spise af? Nå, det finder jeg nok ud af når jeg står udenfor restauranten med nogle skaller i hånden eller i håret.
Jeg glæder mig nu også.
Jes
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 30-07-06 22:48 |
|
Ja ja der er jo nogle der er skallede (skaldede) der kan de vel ikke se den.
Jes
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 08-09-06 14:18 |
|
Sig mig engang Jes, skal du ikke til at pakke???
Rigtig god tur
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|