|
| til miritdk Fra : SonjaAS | Vist : 785 gange 100 point Dato : 21-04-06 10:46 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : SonjaAS |
Dato : 21-04-06 14:16 |
|
Jo, jeg fik et brugbart svar. Mit problem var, at der ikke var nogen opskrift, men derimod en beskrivelse af hvordan det kunne give smag og saftighed til kalkunkød. Der stod godt nok, at det var farsfyldt kalkunbryst, men jeg blev nysgerrig og ville gerne vide, om det var nogle bestemte opskrifter, der blev henvist til.
Mange tak for hjælpen miritdk.
Mvh Sonja
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 21-04-06 14:25 |
|
det er rimeligt nemt at sætte smag til kalkunfars - i og med det netop er lyst og ikke stærkt i smagen og hurtigt optager smag fra krydderier - eller for den sags skyld boullion
har du prøvet at snyde nogen og lave for eks mørbradbøffer af kalkun ??? Der er næsten ingen der tænker over det ikke er "ægte" mørbrad
ps.. i frankrig laver de faktisk nogen ruller der i den grad minder om forårsruller netop med kalkunfars og en masse frisk krydderi - og lidt kål i - de smager himmelsk (æuw kan ikke huske hvad de hedder)
| |
| Kommentar Fra : SonjaAS |
Dato : 21-04-06 14:57 |
|
Tak for ideerne. De vil bestemt blive afprøvet. En anden ting jeg har tænkt mig at afprøve er, at udskifte oksekødet i en bøf teriyaki med kalkunkød. En ting jeg gør med stort held er, når jeg har noget kalkunbryst tilovers, så skærer jeg det i tynde skiver til pålæg, der så marineres i en lage af appelsinsaft tilsat porreringe og finthakket rød chili. Mums.
Mvh Sonja
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|