/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bagning
Fra : karin42
Vist : 581 gange
50 point
Dato : 16-03-06 19:23

I disse fedtfattige tider kunne jeg godt tænke mig at spørge om en eller flere har prøvet at skifte margarinen / smørret / olien ud med a 38 ?
har hørt det skulle kunne lade sig gøre desværre har jeg kun 97 point at gøre godt med

 
 
Accepteret svar
Fra : KathrineE

Modtaget 60 point
Dato : 16-03-06 19:40

Jeg bruger aldrig andet end A38 eller andre surmælksprodukter når jeg bager boller. Jeg plejer at lave dem lidt på slum men der er aldrig fedtstof i. Hvis du er bange for om de bliver tørre så kan du altid putte nogle revne gulerødder i. Min favoritkombination er gulerødder og ristede græskarkerner og så ellers bare mel (nogle gange rug, graham osv), et æg, salt A38 og evt lidt vand. De bliver kanongode!
God fornøjelse!!

Godkendelse af svar
Fra : karin42


Dato : 16-03-06 19:58

Tak for svaret KathrineE.

jamen allerede i mogen bager jeg boller så jeg glæder mig til at prøve a 38

hilsen Karin.

Kommentar
Fra : Cirkelinedk


Dato : 17-03-06 08:35

Jeg bruger også gerne hytteost, og en eller anden kornblanding efter hvad man er til. Men som KathrineE skriver så kan man godt undlade fedtstof og bruge surmælks produkter
Held og lykke med bagningen.

Mvh Cirkelinedk

Kommentar
Fra : Nanabanana


Dato : 17-03-06 20:45

Der er også nogle, der siger, at man kan bruge banan i stedet for...

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste