Kransekagekonfekt og Mandelhorn
Ingredienser:
500 g marcipan
150 g sukker
100 g æggehvider
2 spsk. honning
Til nøddehorn:
mandelflager
Til kransekagekonfekt:
halve valnødder/peacannødder
hele mandler
cocktailbær
Fremgangsmåde:
(40 stykker kransekagekonfekt og 10 mandelhorn)
Marcipan og sukker blandes godt.
Tilsæt honning og 1/3 af æggehviderne. Rør til en jævn masse.
Resten af æggehviderne blandes i over 2 gange. Kan røres i hånden.
Nøddehorn: Fra massen vejes 10 stykker af á 30 g.
De rulles ud i mandelflager, så de bliver aflange. Stængerne formes til hestesko.
De sættes på bagepapir og bages i 10 min. ved 210 grader.
Kransekagekonfekt:Resten af massen kommes i sprøjtepose og sprøjtes ud på bagepapir, så der bliver ca. 40 små stykker.
Stykkerne pyntes med nødder eller bær.
Bages i ca. 7 min. ved 210 grader.