Jeg er dansker i england, og det er min erfaring, at naar jeg har
englaendere med hjem til Danmark vil di helst have saa meget dansk som
muligt!!! Der er en del, der ikke er saa glade for rugbroed, saa det er en
god ide at have lidt franskbroed i baghaanden. Saa, bare frem med
smoerrebroed og, som det hedder her, Danish Open Sandwiches.
Aeblekage er en god ide (jeg har aldrig hoert om en englaender, som har
lavet den gode gamle med rasp osv).
Knus
Pia
<lcj@wanadoo.dk> wrote in message
news:f5l8puk42k9csrfmr16fooc916jv39kvqh@4ax.com...
> On Fri, 27 Sep 2002 12:19:57 GMT, "Mone" <Mone.news@kandu.dk> wrote:
>
> >Hej.
> >
> >Jeg får besøg fra England her i week-enden, så jeg ville høre om der var
> >nogen
> >der havde nogle gode ideer til hvad jeg skal serverer til morgenmad &
> >frokost.
>
> Hvad med at servere noget, som de måske ikke får så ofte derhjemme -
> dansk morgenmad (rundstykker, basser, blødkogte æg osv.) og ditto
> frokost (sild, snaps osv.)
> Aftenhyggen (hvis den skal være sød) kunne være æblekage (af den slags
> med æblemos, rasp, syltetøj og flødeskum)
> Lars