Jeg laver tit en kage, som er så lækker og så let at lave, at den hedder "Hovedet under armen kage", for det kan man vitterlig have mens man laver den! Den smager helt vidunderligt, og alle beder altid om opskriften, når de smager den.
6-8 personer
100 g smør eller margarine
1½ dl (med top) sukker
2 æg
1½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
400 g frugt (æbler, bær blommer el. rabarber)
3 spsk sukker
1 spsk kartoffelmel
100 g reven marcipan
evt. 1 håndfuld hakkede mandler
1. Rør sukker og smør blødt
2. Tilsæt æggene, ét ad gangen
3. Vend mel og bagepulver i
4. Kom dejen i en smurt springform/tærteform
5. Strø den revne marcipan ud over dejen
6. Rens frugten, skær den i mindre stykker og bland den med sukker og kartoffelmel
7. Fordel frugten over kagedejen
8. Strø de hakkede mandler over
9. Bag kagen ved 175 grader i ca. 40-60 min.