|
| Hjælp, min flæskesteg har iskrystaller Fra : maya123 | Vist : 1661 gange 200 point Dato : 22-12-04 16:48 |
|
Ja, min storesøster kom med flæskestegen for et stykke tid tid siden. Jeg brokkede mig lidt over at den ikke var pakket ordentlig ind, kun i sådan en af de tykke gennemsigtige slagterposer, men den var helt åben. Hun havde så haft den i sin egen fryser, uden at gøre noget ved den, inden hun frøs den. Jeg prøvede at pakke den bedre ind, inden jeg lagde den i min fryser, men den havde is på.
Nu havde jeg glemt alt om dettte problem og har lige hevet den ud af fryseren (den er stor), så den kan være optøet til i overmorgen.
Hvad sker der ved at en steg har dannet is?
Kan vi stadig spise den.
I skal næsten forestille jer, at den bare er smidt i fryseren, næsten uden indpakning......
Hjææælllp en travl julemor..............
| |
|
sæføli kan du spise den. Det er overhoved ingen problem. Det er kun et synet af den, der får dig til at tvivle. Der overhoved ingen bakterie fare pga det. Du skal bare stege den efter foreskrifterne.
Og så go jul
| |
| Godkendelse af svar Fra : maya123 |
Dato : 22-12-04 17:25 |
|
Tusinde tak alle tre, ja jeg var i tvivl.....nu ligger den pænt til optøning.
Kan I alle have en rigtig glædelig jul...................tak
Den knap så nervøse Maya...............
| |
| Kommentar Fra : Birgitta |
Dato : 22-12-04 17:26 |
|
Hvor længe har den ligget i fryseren?
Jeg tror, at indpakningen især har betydning ved langvarig frysning. Det er da ærgerligt at behandle sådan en god julesteg på den måde, men når først I sætter jer til bords, så er der nok ikke nogen, der lægger mærke til det.
En anden ting er sværene... Hvis de er blevet udtørrede af frosten, så kan det knibe med at få dem sprøde.. Det er måske en god ide at lade sværene koge 5-10 minutter, inden du begynder den egentlige stegning. Husk at komme salt ned mellem sværene efter kogningen.
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 22-12-04 17:34 |
|
At den har dannet iskrystaller tyder på, at den har været tøet lidt op på overfladen, evt i forbindelse med transporten til dig. Men det har sikkert ikke været meget, så det går nok.
Det skulle også være tidsnok med optøningen. Håber jeg, ellers er jeg på den, idet jeg selv lige har sat en en gås til optøning.
Go' fest.
| |
| Kommentar Fra : maya123 |
Dato : 22-12-04 17:40 |
|
Mange tak også til jer og Glædelig jul.................
Tanker fra Maya
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 22-12-04 17:49 |
|
Ja jeg har nu heller aldrig opbevaret kød i andet end plasticposer i fryseren. Uden isdannelser på kødet.
Men når den er så fuld af is som du siger, tyder det på, at den på et tidspunkt har været ved at tø op, og så frosset igen.
mvh dova
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|