|
| Accepteret svar Fra : Gazi | Modtaget 110 point Dato : 03-09-04 11:20 |
|
Beregn 200 - 250 g reelt kød pr. person, feks. 75 -100 g skinke, 75 - 100 g oksekød og 2 - 4 frikadeller.
Og 1 kg kartoffelsalat beregnes til 6 - 8 personer. Fiskepatè og lignende beregnes en skive pr. person.
Håber du kan bruge lidt af ideen. Find ud af hvad i vil have og så bare gang op til de personer i skal være.
Og rigtig god fornøjelse
Gazi
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 03-09-04 11:52 |
| | |
| Kommentar Fra : nusnus |
Dato : 03-09-04 12:41 |
|
Til ans
Jeg havde tænkt på koldt hamburgerryg, pastasalat, frikadeller og kartoffelsalat, koldt steg, mørbradbøffer, laks, salat o.s.v da der kommer en del børn, og fordi det er noget alle kan li.
Nusnus
| |
| Godkendelse af svar Fra : nusnus |
Dato : 07-09-04 13:59 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|