Pizza snegle
Dej:
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk groft salt
2 spsk vindruekerneolie
ca. 500 g pizza-/durummel til pizza
Fyld:
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g kogt, finthakket skinke
2 røde peberfrugter i små tern (ca. 200 g)
1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)
100 g Karoline's PizzaOst
Sådan gør du:
Dej: Kom gæren i en stor skål
og tilsæt det lunkne vand.
Rør til gæren er opløst.
Tilsæt salt og olie.
Rør ¾ af melet i med en grydeske.
Tag dejen ud på et meldrysset bord
og ælt resten af melet i.
Ælt dejen godt igennem.
Rul den ud til en firkantet plade
(ca. 35 x 40 cm).
Fyld: Rør tomatpuré, salt og peber sammen.
Smør blandingen på dejpladen og
fordel herpå skinke, peberfrugt,
løg og ost. Rul dejpladen fra den
lange side til en roulade.
Skub rouladen let sammen, så den måler 40 cm.
Skær den ud i 20 stykker.
Læg sneglene på bageplader med bagepapir,
og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
Bag sneglene midt i ovnen ved 200 grader i ca.20 minutter.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.
Hvis du søger på google er der mange opskrifter.