|
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 11-07-04 18:36 |
|
Mener du det virkeligt?
Det er altså ret kompliceret at lave pølser og kræver specielle maskiner. Desuden er det ikke let at få tarmene.
frieda
| |
| Kommentar Fra : TQsen |
Dato : 11-07-04 18:41 |
| | |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 11-07-04 19:07 |
|
Hej Frida
Jeg så navnet på pølsen i en anden opskrift, og skulle så se om jeg kunne finde opskriften, og sørmer jo.
Jeg vil ikke påstå at jeg selv går i gang med opskriften, men det er mere for at få lidt større variation i opskriftssamlingen.
Mvh
Per
| |
| Accepteret svar Fra : dova | Modtaget 210 point Dato : 11-07-04 19:07 |
|
12-15 pund magert skinkekød
5 pund oksekød
1 pund kalvesmåkød
1 teskefuld hvidløgssalt
2 tskf sennepskorn
1 fed hvidløg
1 quart vand= 1,135 liter
paprika drys efter behov
Hak kødet
knus hvidløg og bland med andre krydderier
bland det i kødet
ælt/rør grundigt
ælt/rør vandet langsomt i
læg tarme i blød og skyl dem
sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene
prik små huller for at fjerne evt. luftbobler
steg i ovn ca 1 time ved ca 150 grader. fyld vand ved efter behov
| |
| Kommentar Fra : SonjaAS |
Dato : 11-07-04 22:15 |
|
Hej
Jeg mener at 1 head garlic cloves er et helt hvidløg.
mvh Sonja
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 12-07-04 16:29 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|